Basis 1 persoon

1prijzen


Fotosessie inclusief 2 digitale beelden in hoge resolutie.

Prijs: € 130,00

Basis familie

2prijzen


Fotosessie inclusief 5 digitale beelden in hoge resolutie (max 4 personen).

Prijs: € 235,00

Plus familie

3prijzen


Fotosessie inclusief 10 digitale beelden in hoge resolutie (max 8 personen).

Prijs: € 350,00

Extra familie

4prijzen


Fotosessie inclusief 20 digitale beelden in hoge resolutie (max 8 personen).

Prijs: € 425,00

Werkwijze

Families fotografeer ik op mooie locaties door heel Nederland. Hebben jullie een locatie die voor jullie bijzonder is? Het bos of het strand, dan is het extra leuk daar af te spreken, ik ben van de partij! Buiten fotograferen is met een groep heel gezellig en ontspannen. Ik begin met de hele groep, daarna is er alle ruimte voor losse portretjes en kleinere groepjes of alle kleinkinderen samen en natuurlijk de gezinnen bij elkaar. Ik sta altijd open voor leuke, creatieve ideeën. Na afloop zoek ik de mooiste foto's uit, die worden bewerkt naar kleur en zwart/wit. Daarna kan er thuis rustig gekeken en gekozen worden. Ik fotografeer graag op buiten-locaties in de regio Haarlem, Bloemendaal aan Zee, Amsterdam, Amstelveen en omstreken. Binnen een straal van 15 km rondom Haarlem reken ik geen toeslag voor de gereden kilometers. Daarbuiten reken ik € 0,30 per km. Voor 9 personen of meer is de toeslag 10 euro per persoon. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % btw.

Maak gebruik van het contact formulier of bel naar 06-10726067

Zakelijk portret

Zakelijke portretten maak ik regelmatig. Je kunt als ondernemer of manager tegenwoordig niet meer zonder goede foto’s van jezelf. Maar wat kan dat lastig zijn om een geschikte foto te vinden, of te laten maken.
Portretten van jezelf hoe je ‘echt’ bent en hoe mensen je zullen herkennen.
Geen geposeerde foto’s maar een mooi fris zakelijk portret. Bij het bedrijf gemaakt of buiten op een mooie locatie. Je wil professionaliteit uitstralen, niet te formeel en vooral niet standaard.

Naar boven