Voor mijn vriendinnetje Denise maak ik graag een mooi portret. Dat kan ze wel gebruiken want het afgelopen jaar was een zwaar jaar voor haar. John, de liefde en man van Denise overleed in juni 2018, nadat hij twee jaar ziek was.

Tijd dus voor een gezellige vriendinnen-quality-time-shoot, hier aan de Poel in Amstelveen.

Het weer was best lastig op deze zonnige, warme ochtend. Het had veel handiger geweest om wat later af te spreken, op bijna de langste dag van het jaar, met licht tot laat in de avond.

Zoeken dus naar een mooie diffuse plek onder de bomen en later met tegenlicht zodat Denise niet zo tegen de zon in hoeft te knijpen.

Ik gebruik een groot diafragma voor een mooie onscherpe achtergrond in mijn foto’s. Voor een heel close portret zou ik mijn diafragma wat meer sluiten, anders krijg je wel heel veel onscherpte in het gezicht.

Lieve Denise, maak een mooie nieuwe start. Toch leuk als mijn foto’s daar een beetje aan kunnen bijdragen.

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

© 2024 Bosma Fotografie