Luuc en ik delen dezelfde passies: bloemen/planten en fotografie. We gaan regelmatig Amsterdam in voor mooie straatfotografie. We inspireren elkaar tijdens eindeloze kopjes koffie, eten samen in korte tijd een halve Limburgse vlaai en zijn kritisch naar elkaar. We hebben altijd leuke ideeën en sparren over van alles en nog wat. Kortom, een hele goede vriendin.

Nu is Luuc zelf aan de beurt om gefotografeerd te worden voor haar nieuwe website www.puurluuc.com

We spreken af naar Het Vlinderhof in Vleuten te gaan. Ideetje van Luuc; ‘lekker out of the box voor jou An’.

Vanaf de parkeerplaats nemen we een klein, schattig trekpontje naar de overkant en belanden aan de rand van de prachtige aangelegde tuin. Wat een te gekke plek voor een portret van deze natuurvrouw.

Luuc is een wandelende encyclopedie. Werkelijk bijna alle Latijnse namen van bloemen en planten schudt zij moeiteloos uit haar mouw. Wat opvalt is de manier waarop zij over de paden loopt langs alle bloemenperken. Zij kijkt niet alleen met haar ogen maar moet overal aan voelen en laat alle sprieten en grassen door haar vingers glijden. Soms kijkt zij bedenkelijk, he, wat is dit? Of ze ziet een bijzondere struik waar ik de naam niet van weet en Luuc is helemaal verrast door het formaat of vorm.

Het weer is prachtig en er zijn zoveel mooie, verschillende plekken om een totaal beeld te krijgen van  deze ‘tuingek’.

“Ik denk in mogelijkheden, voor alles is een oplossing!”, aldus Luuc.

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

© 2024 Bosma Fotografie