Hoe bijzonder is dit prachtige stel!

Dennis met zijn Laura en hun drie mooie mannen.

Laura was onze vaste babysitter vanaf dag 1 na de geboorte van onze tweelingdochters. Als 13 jarig meisje kwam zij zeer regelmatig op ons kroost passen.

Twee jaar terug werd ik gevraagd om dit huwelijk te fotograferen. Door Covid werd de dag steeds uitgesteld tot nu. Op deze zonovergoten dag was het eindelijk zover.

Ik heb nooit een plan als ik een huwelijk ga fotograferen maar denk wel met het bruidspaar mee waar we foto’s kunnen maken. Ik was hier nog nooit geweest, de Oosterplas in de Kennemerduinen. Wat een idylle, alsof je in het buitenland bent.

Ik kijk het bruidspaar aan. Het spontane en tussen de foto’s door fotograferen, daar houd ik zo van. Het bruidspaar kiest mij voor de spontane foto’s. En ik maak altijd een paar plaatjes kijkend in de lens, al was het alleen voor de ouders.

Met zo’n tof busje moeten zij toch echt even poseren. Daar kan je toch niet omheen!

Een beetje gekkigheid ook met de mannen, springen zo hoog mogelijk van een duin af en recht omhoog met die dennenappels. Een paar mooie portretten tussendoor. De tijd vloog en een half uur later dan gepland komen we op de feestlocatie aan.

Laura en Dennis zijn super relaxt.

Wat een mooie dag met een gouden randje was dit!

Heel veel geluk lieve Laura en Dennis!

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

© 2024 Bosma Fotografie