Ik hou zo van deze meiden! Allemaal zo verschillend, allemaal bezig met hun eigen doelen.

Denise was de spil en begin van ons vriendinnengroepje. Zij startte een bloemenwinkel in Abcoude. Wij bloemisten gingen bij haar werken en het werd één grote familie. Ik bleef 10 jaar in Abcoude hangen. Dat zegt meer wat over haar dan over mij 😉
Denise was dé bloemenkoningin die haar bijen zo goed bij haar kon houden. Na 14 jaar keihard werken, verkocht zij haar winkel.

We werden moeder van prachtige kinderen die nu volwassen, mooie mensen zijn geworden. Hoe trots kan je zijn! We verloren liefdes, er kwamen nieuwe. Ik werd verliefd op Marjolein en zij bleef. Denise verloor haar John. Met z’n vijven maakten wij een prachtig bloemstuk voor zijn afscheid.
Het was therapeutisch voor ons allemaal.

Caja, ik noem haar altijd Caatje, is zo heerlijk recht voor zijn raap. Zij heeft nu een sabbatical en is zich aan het bedenken wat zij wil. Wellicht rijdt zij straks op een grote passagiersbus. Zij is dol op autorijden en rijdt in iedere auto weg. Zij kan zo fijn kritisch zijn. Ik vind het heerlijk om met haar te werken. Zij is verliefd op Jaap.

Marinetje is onze stille genieter. Zij voer samen met haar toenmalige lief de wereld rond op hun zeilboot ‘de Potvis’. Na 10 jaar stapte zij weer aan wal.
Haar trots is haar opa, de bekende beeldhouwer Mari Andriessen. In haar huisje in de Pijp staat het vol met prachtige beelden van hem. Je blijft kijken.
Zo was zij ooit model voor het bekende beeld van Anne Frank.
Marinette heeft net gehoord dat zij ziek is. Zij zit nu volop in de onderzoeken en wij leven zo met haar mee. Onze vriendschap is hierdoor nog hechter geworden!

Jeannette is een jongensmoeder van twee beeldschone boys en is de meest creatieve van ons vijven. Zij werkt bij de meest prestigieuze ontwerpers in binnen- en buitenland. Zo heeft zij weer een versiering van een huwelijk in Dubai dan weer een prins die jarig is die dat viert op een eiland in de Stille Zuidzee.
Ik heb heel wat uitgehuild bij Jeannette, haar deur staat altijd open.

Met niemand kan ik zo onbedaarlijk hard lachen en huilen als met dit stel. Wat een rijkdom dat ik omringd ben met zulke bijzondere en krachtige vrouwen.
Mijn vriendinnen.

 

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

© 2024 Bosma Fotografie