bar mitswa voorlezen Thora

Afgelopen maand ben ik mijn toffe collegaatje Femke gaan fotograferen. Zij woont met haar liefde Dennis, kids Sam en Tom en de twee labradoodles Guus en Olaf in het mooie Blaricum. Wat een heerlijk huis en een woonkeuken waar Femke prachtige baksels creëert.

Een documentaire moest de serie worden en dan is zwart wit toch echt het mooist. Het mooie van zwart wit vind ik, is dat je kleuren niet mist. Een opdracht op mijn lijf geschreven; je neemt het licht zoals het is.

Femke vliegt zo rap door haar keuken, doet alles zo met gemak, ik ben helemaal verbaasd. Wat een snelheid met keukenmachine, pollepels, gardes, oven en een hele doos met prachtige kleurtjes om marsepein of room in iedere gewenste kleur te toveren. De jongens helpen haar, vooral met proeven en opeten van al dat heerlijks. Het wordt echt een bende maar het ziet er gek genoeg toch gestructureerd uit.

Zo leuk te merken dat Femke zo makkelijk is, ja hoor, ga jij maar op het aanrecht staan en je wil nog even naar de heide met de honden en de mannen, tuurlijk…

Naast taarten bakken is Femke fotograaf, we werken soms samen als onderdeel van het team van Sgoolfotografie maar als portretfotograaf krijgt zij steeds meer bekendheid. Niet zo gek als je haar portretten bekijkt op Instagram femsfaces…

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

© 2024 Bosma Fotografie