Familie

Families fotografeer ik op mooie locaties door heel Nederland. Hebben jullie een locatie die voor jullie bijzonder is? Het bos of het strand, dan is het extra leuk daar af te spreken, ik ben van de partij! Buiten fotograferen is met een groep heel gezellig en ontspannen. Ik begin met de hele groep, daarna is er alle ruimte voor losse portretjes en kleinere groepjes of alle kleinkinderen samen en natuurlijk de gezinnen bij elkaar.

Ik sta altijd open voor leuke, creatieve ideeën. Na afloop zoek ik de mooiste foto’s uit, die worden bewerkt naar kleur en zwart/wit.

Ik fotografeer graag op buiten-locaties in de regio Amstelveen, Bloemendaal aan Zee, Amsterdam, Haarlem en omstreken. Binnen een straal van 20 km rondom Amstelveen reken ik geen toeslag voor de gereden kilometers.

Klik hier voor meer informatie over mijn tarieven.

Zakelijk portret

Familie

Bijzonder portret

Zakelijk portret

Familie

Bijzonder portret

Zakelijk portret

Zakelijke portretten maak ik regelmatig. Je kunt als ondernemer of manager tegenwoordig niet meer zonder goede foto’s van jezelf. Maar wat kan dat lastig zijn om een geschikte foto te vinden, of te laten maken.

Een mooi portret van jezelf hoe je ‘echt’ bent en hoe mensen je zullen herkennen.
Geen geposeerde foto’s, maar een mooi fris zakelijk portret. Je wil professionaliteit uitstralen, niet te formeel en vooral niet standaard. Ik maak deze portretten graag voor je bij het bedrijf zelf, of ergens buiten op een mooie locatie.

Klik hier voor meer informatie over mijn tarieven.

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

© 2024 Bosma Fotografie