In mijn bedrijf heb ik veel terugkomende gezinnen en Kim & Karin zijn wel mijn allertrouwste!

Het begon met het fotograferen van hun prachtige huwelijk in 2014.

Ieder jaar, sinds 3 jarige zoon Mack dit gezin compleet heeft gemaakt, word ik gebeld met hé An, het wordt weer tijd want Mack is bijna jarig en het is alweer een jaar geleden.

Op een wisselvallige maar ook zonnige zaterdagochtend in september spraken wij af bij het Wed aan de Zeeweg in Overveen. Een heerlijke plek met een beschut duinmeer met strandje. Kinderen kunnen eindeloos kliederen met water en zand, zwemmen in het afgezette meertje en het hoge duin opklauteren of afrollen.

Mack was die dag niet echt met zijn beste pootje uit bed gestapt en zijn moeders gingen zich al excuseren voor zijn humeur. Sorry hoor, hij heeft zijn dag weer niet helemaal. Maar met al die mooie klimrekken en een waterpomp waar je zelf lekker mee kunt spetteren, was Mack binnen de kortste tijd één grote grijns van oor tot oor.

Het is hard werken met zo’n actief beweeglijk mannetje die telkens weer wat nieuws ziet. Je verzint constant spelletjes en zijn moeders Kim en Karin hebben een volledig scenario aan ideeën. Zo speelt Mack dat hij een auto is die zichzelf langzaam door de wasstraat laat kruipen, we gingen vliegen en natuurlijk bellenblazen.

De regen kwam toch, op het einde maar met zulke fijne druppels dat het er toch extra vrolijk uitziet naar mijn idee.

Tot volgend jaar weer lieve ladies!

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

© 2024 Bosma Fotografie