Afscheid

In 2007 overleed mijn vader.

We hebben nooit gedacht aan een fotograaf bij zijn begrafenis, en daar heb ik spijt van.

Ik herinner mij nog al die dierbare vrienden van mijn ouders, mijn eigen vriendinnen, de lange rouwstoet slingerend door het zonnige Brabantse dorp. Wij, mijn moeder, mijn zusje, mijn broers aan de rand van het graf, de kist met mijn vader die wij met touwen lieten zakken in zijn graf. De bemoedigende woorden en aanwijzingen van de begrafenisondernemer. De prachtige bloemen, het verdriet maar ook de opluchting en het gelach.

Ik zou al deze beelden zo graag eens willen terugzien.

Foto’s kunnen helpen het verlies te verwerken. Het is belangrijk dat de herinnering bewaard blijft in een moeilijke periode uit een mensenleven. Afscheid hoort bij het leven hoe moeilijk en verdrietig dat ook is. In mijn fotografie laat ik graag zien dat er naast het verdriet ook zulke mooie, waardevolle momenten zijn die zo prachtig te vangen zijn in blijvende beelden.  

Serie 1

Serie 2

Serie 1

Serie 2

Werkwijze

Persoonlijk contact vind ik zo belangrijk. Het is fijn om een goede klik te voelen.

We maken een telefonische afspraak of ik kom bij jullie langs. Iedereen heeft andere wensen. Wat wil je wel vastgelegd hebben, wat zeker niet.

Ieder mens is anders en we bespreken samen wat je wensen zijn.

Klik hier voor meer informatie over mijn tarieven.

Fotoalbum

De foto’s krijg je digitaal. Ik zet de mooiste foto’s online in een digitale fotogalerij met een persoonlijke inlogcode.

Ik maak graag een mooi fotoboek waar je alle herinneringen in kunt terugkijken.

Misschien heb jezelf een idee hoe je dit wil vormgeven maar ik denk graag met je mee en heb uiteraard verschillende voorbeeldalbums om in te kijken.

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

© 2019 Bosma Fotografie